Tapperij Café De 1ste Aanleg
Home          Feesten en recepties Bieren & wijnen Muziek & activiteiten            Contact
dagelijks geopend vanaf 16.00 uur

 

Café De 1ste Aanleg is een bruisend en veelzijdig café. Wij streven ernaar u iets bijzonders te bieden. Wij richten ons op wat u thuis niet heeft: een bijzonder bier in een prachtig glas, een ludieke wijnproeverij ‘op eigen houtje’ en een barkeeper die u ontvangt met aandacht en enthousiasme. Kwaliteit en warme gastvrijheid in een authentieke ambiance.

Wij zijn een klein en zeer flexibel bedrijf en ontvangen u graag voor uw (privé)feest, (bedrijfs-)borrel of vergadering.

 
     
     
  Onze visie  
  Uitgaan is beleven, uitgaan is verwend worden; uitgaan kost geld. Wij begrijpen dat goed. Daarom zetten wij ons in u iets moois te bieden. Ons toegewijd personeel vertelt u graag over het assortiment dranken en hapjes en  adviseert u met kennis in uw keuze. Wijn schenken we in een gepoleerd wijnglas en speciaal bieren in hun eigen daarvoor ontworpen glas. Niet druipend en lekkend neergekwakt maar zorgvuldig getapt en correct aangeboden met een fraaie druppelvanger. Omdat dat zo hoort. Service bieden we aan tafel, u hoeft niet zelf aan de bar uw drankje te halen. Wij houden onszelf graag een spiegel voor en we trekken ons op aan de beste cafés van Nederland. Liever een stuiver meer maar dan wel goed. Dat voeren wij ook door in ons drank- en hapjes assortiment en onze service.  
     
  Heeft u suggesties om ons te verbeteren? Dan horen we graag van u via info@1steaanleg.nl  
     
  <<  
Raadhuisstraat 103
(hoek Kerklaan)
Heemstede
Tel: 023 528 60 35
  Onze visie Nieuws Quiz Business to business  
  Historie Jaarkalender Heemstede Live! Veteranen Café  
Twin pub Speciaalbier v/d mnd Koninginnedag
           
disclaimer  |  © 2011  De 1ste Aanleg  |  powered by JaJa Holland