Tapperij Café De 1ste Aanleg
Home          Feesten en recepties Bieren & wijnen Muziek & activiteiten             Contact
   
.
.

Activiteiten in De 1ste Aanleg

Soep op zaterdag

In de maanden oktober t/m februari staat in het zaterdagmiddagborreluur een grote pot verse soep op u te wachten. Het concept is eenvoudig, zelf pakken en niets betalen

Live Muziek

Op de laatste zaterdag van de maand nodigen we een goede LIVE act uit. Dit is veelal een coverband of rock/bluesband. De laatste zaterdag is de enige zaterdag dat we de gehele avond geopend zijn.
Live op zaterdag start om 21:30 uur. Op alle andere zaterdagen sluiten wij om 20:30 uur i.v.m. privé-feesten die starten om 21 uur. We zijn op zaterdagen niet gesloten maar uitsluitend geopend voor genodigden.

Vrij optreden

Op de 2e zondag van de maand bieden wij podium aan soft blues artiesten, Jazzy style combo’s, enthousiaste singer songwriter (straat)muzikanten of een jam sessie. De stijl en het volume is zo dat je een gesprek kan blijven voortzetten tijdens de optredens. Niet te luid maar wel erg gezellig.
Live op zondag start om 17:30 uur.

Wie wil meespelen kan dat laten weten via: info@1steaanleg.nl met vermelding van muziekstijl en muziekinstrument.

28 april Koningsdag

Traditioneel start de 1ste aanleg de viering de avond vooraf met de Koninginnennacht om daarna op 30 april de feestelijkheden elders voort te zetten. Wij zijn organisator van het BBQ en live-festijn op het Wilhelminaplein.

Bokbier

Twee keer per jaar houden wij een leuke Bokbierdag ter gelegenheid van het uitkomen van de nieuwe Lentebok of Herfstbok. Meerdere café's doen hier aan mee met een hapje en een drankje.

Heemstede Live!

Een prachtig ‘1ste Aanleg’-initiatief op het Wilhelminaplein. Twee dagen live muziek met lokale helden en grotere goden.
Toegang is gratis, sponsoren zijn broodnodig en donaties een must! Zie knop ‘Heemstede live’ voor meer informatie of www.heemstedelive.nl

Gratis pinten voor Pieten & Sinten

Op 5 december mogen Sint en Piet bij ons uitrusten met een gratis pint! Het aller grootste Sinterklazenfeest uit de regio. Zorg dat je er ook bij bent.

Netwerk Business to Business borrel

Iedere laatste dinsdag van de maand vanaf 18.00 uur. U bent van harte welkom. Meer informatie via www.netwerkbtb.nl

Veteranen café

Iedere 1ste dinsdag van de maand ontmoetingsplaats voor veteranen. Vanaf 16 uur; u bent van harte welkom. Meer informatie via www.veteraneninstituut.nl

 

Voor vragen of opmerkingen ben ik uiteraard bereikbaar, liefst via info@1steaanleg.nl

Kees Heger

<<

 
 
disclaimer  |  © 2011  De 1ste Aanleg  |  powered by JaJa Holland